Перевт лення за мотивами Франца Кафки

Перевтіленням простим
Він показав відчуження людини:
Герой потрібен був усім,
І враз став тягарем родини.

І хоч в подобі комашиній,
Він розуміє, відчуває –
Він все ще є людина,
А як довести це не знає.

І навпаки: родина
Людьми себе вважає,
Насправді ж зграя комашина,
Де кожен сам собі літає.

~ 2002 рік


Рецензии