***

Рецензия на «Рiдна, як мати» (Владимир Солошенко)

Кохаю Вкраiну я рiдну,
И пicнi кохаю ii?
Я з нею i вьяну i квiтну,
Дарую iй вiршi своi.
Вона моя рiдная ненька,
В барвистих стоить рушниках,
Така молода,й старенька,
Iз цвiтом вишневим в руках.
Тополi струнки та високi
Шепочуть кохання слова,
Хочь ваблють далекi дороги,
Надовго мене не пуска,
Водица так нiжно дзюркоче,
I пташки спiвають пiснi,
Залишить нiхто не захоче,
Чарiвнiсть моеi землi.


Рецензии
Гарний вiрш, Лана ! Сподобавсь !
Моя повага за те, що пам'ята€те рiдну мову, та пишете нею.

Владимир Колганенко   11.12.2013 01:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.