Про мас-медiа

Ми перестали думати, це – жах …
Черпаємо все те, що каже преса.
Тримають нас постiйно на ножах,
Пiдкидуючи палки у колеса.

Задумайтеся, люди, хоч на мить,
Мас-медiа – проплачена система,
За нас давно нікому не болить,
За гроші ж написати не проблема.

Усе навколо бізнес і брехня,
Купити можна майже все за гроші.
В статтях і у новинах – маячня,
В якій погані всі або хороші.

Включайте мізки, думайте самі,
Бо нами грають так, як тільки хочуть,
Весь світ в інформаційному багні,
Закриті у людей від правди очі.

Ми стали наче роботи прості,
Для нас створили кнопку управління,
Щоб завжди мати гори золоті,
Тримати у полоні покоління.

Прокиньтеся і слухайте думки,
Читайте більше класику, поетів,
Знімайте швидше з себе всі замки,
І світ відкриє тисячі секретів.

© Забродський Олександр


Рецензии