Роздуми

***
Дивитись в очі вічності -
Це небезпечні дії,
Це дотик до самотності,
Це ляпаси надії.

Це гімн зарозумілості,
Це перший крок до тліну.
Благаю я сміливості
Пройти крізь тую стіну.

Як просто загубитися
У темряві безодні,
У часі розчинитися,
Як у воді холодній.

З безмежжя і безсонеччя,
Із мертвого безкраю
Мене врятують родичі -
Дочасно не сконаю,

Бо доки ще потрібна їм
Любов і допомога,
Повинна бути гідної
Широкої дороги.


Рецензии