Майдан

Майдан, як спрага до життя
Того, хто хоче бути вільним,
І до свідомості повільно
Приходять справжні почуття.

Єднання нації і Віри,
В майбутнє краще кличе нас.
Ми разом подолаєм звіра,
Який із люттю нищить нас!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.