Вичера в Мняв у в чэхСць Тамарк

Симаргл:
Йимо з тарта!

В суботу чы в ныдилю Спарт
Нарысував ля Василька
Чытыры ажны, подывысь ты, га, радка ш!
И вжэ й ны трэ а ны до й нэнз
Бильш васьВраЩахТыхСИК ныек.
Бо, го, ужэ ж мы ж, я ж, огов якый поэт! –

Ну-да. Нашла внезапно каксь
Якась тоска на свято славн.
Да ек бы ж ныц а ны Казав Той во МахЛак.
А то гаворыць: ну, то как
Мы будзьМА ЗЬ нешта атМигЧахць?
Да й вот… Да й на: а ек куда званици матц…

Усе забыли пра вахлак.
Чы-то ныек ны как, ни як
А ни знайци ни в янДыкСах а ны СаБак…
Ну, нету в ПадАль ни ж журнал,
Шо хто-т за кошт свой издаВаль.
И там нима зе а ни Князя й адрыСак. А ни ымаль!

И вот я цэльный дзень патрач,
Кабы ту ЛегеРУву сталь
Ды разыскаць па справках праМА Й гараска з.
Ну, киши вилизуць зь у вас
Оно од трыста прозвищь шпань,
Которы ты листай-лигСталь! А вдруг да найдь?

И вот я, хы, шикарна й влад
Тут вынышпур аж тры Тамар!
На Ю, на А й на сикы хочыш Я-ны-чар.
Ну, дэсь пысав ж Панчышка-Гад
Якысь яе цилифана зь.
Да дэ на станцыйк Паниза яка цип маг.

Ну, й хоць начуй во кал кампаг
Ци радзив вынайдзь галаса,
Кабы смишинКУ Сь хоць даслаци слаткай пань…

Да! Эта Ёг! Он всё зь узь брось!
И нипачом сама й любофь.
Ну, хоць бы с прошлых цип литов изь Бель Сабор.
Да нидэ, можэ, та Коза
(СтрыльЧыха Ж тожа, мать чихСна!)
Таксам шукае гармаНигСта й журналя сь.

Вот ф чом трывоГА Й и й марКота ву, г, Ката.
Э! Даш ты, як жа,
ДвацытьДвойцы 50
Свет-вальс!.. 

Ну, хиба как-та тэлеПатыЯй з цвай яйк.
Каб вдруг и рапТом Томас СойЕР киньсь
Да й Цигр.
ХИ-ХИ.
Були таКИ СЬ!

И мни осталось розоЗлыгТыкСяк на фсих
Да шось зробыты на стыни хотя б свойий.
Ну, пудлататы зайцый з морКвы да ёжих
Какым хоть скотчом, згынь.

Бо ж порохно давно с покота…
Прам гаж в рот.
Такы заботы
Бо в монах,
Ага, но завш.

Я НЫ ля вас бо тут жыву, служу й паю зь.
И граю азь на двох гарМоньКах пра мадонн.
ВКантакте зь е зь там шось?

Баян!
Даж с Атаман
Всея Руси! Олег мни ж Свит.
Плэш-плэЕР фстагНохФыф! Я ш гухла ззиВВ.
И палиць но адын вам тыч.
С усКорРынНым Янь Диксь.

...Ну, во ж тут во, бачь, и живёць дзесь Грим.
И вси мни слюзяць псищь са й псих


Рецензии