Подяка профспiлцi ЗЗРК

П’ятдесяті роковини у профспілці  гірників,
Тому хочу  побажати їй і далі гарних днів!
Трудяться з її натхнення люди славного труда –
На-гора іде незмінно скільки років вже руда!

Тут в повазі за турботу лідери усіх профгруп –
За відмінний відпочинок, де співочий гарний звук,
За путівки в санаторій, любим діткам - в табори,
І за базу відпочинку для дорослих й дітвори;

За зарплату своєчасну, і за поміч молодим…
Ми профспілці нашій владне: - Лік хороших справ веди!
Хай всі взнають по країні, що ти робиш гірникам.
Із тобою гарні днини, хай подяка не стиха!
                29.11.2013


Рецензии
Людочка, приЕднуюсь до такого вiрша.
Хай усiм щастить.

Подяка Богу за все.

Тоня.

А.Назаренко   13.12.2013 22:41     Заявить о нарушении
Тонечко, хай усім щастить!
З любов'ю,

Людмила Дзвонок   14.12.2013 15:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.