Ганебне покол ння

Розірвуть рідну Україну на шматки,
дістануть серце, виймуть всі кишки.
Голодні м*ясо все зжеруть вовки
Захочуть розстріляють з-під важки.

Ми нікому не потрібні,
спрагнені нуждені та дурні,
Рвемося у казку, нас же кличуть в табори.

Як ув*язнені ми будемо,
І вже не кинетесь на втік,
бо триматимуть вас крепко,
кругом лунатиме лиш крик.

Нашу державу поглинають, ми ж бо
самі просимось у бій,
ті хто мали захищати, підпалюють самі своїх.


Рецензии