Кохаю

Як я її кохаю.....
Ми дуже багато пережили,віддалялись,то знову долязводила нас....
Вона вразила мене своєю яскравою зовнішністю:чорне волосся,великі карі оченята,завжди червоні вуста,які манили до себе.....
Також сподобалась вона мені своїм наровливим характером,розумом,вихованністю...
У нас дуже схожий характер,ми не мов палкий вогонь,що запалює і стає дуже спекотно...
Ми такі палкі, такі незламні....
Коли наші вуста сплелись в поцілунку,я відчув,що якесь чарівне тепло повільно поширилось по моєму тілу і запекло у самого сердця....
Я мріяв,щоб вона не відходила від мене,ні на хвилину,а ця хвилина тривала цілу вічність....


Рецензии