Еврореволюция

У столиці на Майдані революція гряде.
- Президент наш, Янукович, у відставку хай іде!-
Бо з його вини прямої стався, бачите, конфуз-
Він не підписав угоди, щоб ввійти в Євросоюз.

Не турбується ні трішки ні один майданець-брат,
Що народ наш український не отримує зарплат.
Що назад лиш кілька років уже схожий був сюжет,
Що через блокаду Ради не приймається бюджет.

Вже два тижні, та не менша мітингуючих потік,
Бо їм платять і до " фені" з чим ми ввійдем в новий рік.
За рожевеньку банкноту увійшов народ у раж
І стотяь не "за ідею", а за гроші цей кураж.

Виникає запитання,цікаве не лиш мені,
Із яких джерел сьогодні фінансують крикунів???
Мабуть, якась чарівниця творить ції чудеса:
На Майдані, як не дивно, є горілка, ковбаса,
Обігрів є і є одяг. Що їм холод? Що мороз???
І не вистачає тільки для слабкої статі роз.

Лідери із опозицій втратили здоровий глузд!
Їх мета - за любу ціну викричать Євросоюз.
Підтримані "закордоном" увійшли в десятку " топ",
Їм сьогодні ситно, добре, ну а завтра - хоч потоп.

Для розваги підкупили юрбу трішки "побузить".
Безробіття, безгрошів"я завтра зовсім не грозить
Ні яценюкам, ні юлям,тягнибокам, ні кличкам,
Їм "у кайф" всеукраїнський глобальний майдан-бедлам!

Гальма їм не притаманні і не даний Божий Дар
Лідерам від "Батьківщини", комуністів і " Удар"!
В Дарі Божім є глибока морально-духовна суть,
Щоб, нарешті, зупинитись! Голос розуму почуть!

Щоб вчасно інстинкти стадні ще в зародку приглушить
І розваги, ради втіхи ,на Майдані припинить.
За витримку і за стійкість страйкарям всім "браво", " біс",
Та щоб жить стабільно завтра час піти на компроміс!

                06.12.2013   8.00


Рецензии