Перше кохання

ВЖЕ ДАВНО НА СКРОНЯХ СИВИНА,
ВІКУ ВЖЕ ПРОЖИТА   ПОЛОВИНА,
А ТИ  ВСЕ  ЖИВЕШ  ДАВНО  ОДНА
І   НЕМАЄ   НІ   ДОЧКИ, НІ   СИНА.

БЕРЕЖЕШ  В  ДУШІ   ЙОГО   ІМ'Я
ОДНОГО ЙОГО  ДАВНО  КОХАЄШ,
ХОЧ   У  НЬОГО  Є    СВОЯ  СІМ'Я,
ПРО КОХАННЯ ВАШЕ ПАМ'ЯТАЄШ.

ЯК  СЛУЖИВ  У   АРМІЇ  ДВА  РОКИ
Й  ЩОНЕДІЛІ   ПРИСИЛАВ   ЛИСТИ,
ТИ  РОБИЛА    ОБЕРЕЖНІ    КРОКИ,
ЩОБ ЗНЕНАЦЬКА НЕ СПАЛИТЬ МОСТИ.

ВДВОХ КЛЯЛИСЯ В ВІРНОМУ КОХАННІ
ПІД  БУЗКОМ  У   ТЕПЛІ,  ЛІТНІ  НОЧІ,
З   ВЕЧОРА   ДО   САМОГО  СВІТАННЯ,
ЦІЛУВАВ   ВІН   ГУБИ   ТВОЇ  Й     ОЧІ.

І   КОЛИ   НА      ПІВНІЧ  ПРАЦЮВАТИ
ВІН   ПОІХАВ    ЗІ      СВОГО      СЕЛА,
ПОВЕРНУВШИСЬ,ВІН ПРИВІЗ ДРУЖИНУ,
ТА     УЖЕ     ВАГІТНОЮ           БУЛА.

ВЖЕ НЕ РАЗ,Й НЕ ДВА ПРОПОНУВАЛИ
СЕРЦЕ    Й   РУКУ    ЇЙ       ЧОЛОВІКИ,
ТА  ЗОСТАЛАСЬ  ПЕРША  І  ОСТАННЯ,
ЖИТЬ  ЛЮБОВ   У   СЕРЦІ  НА   ВІКИ!!!


Рецензии