Мы сейчас вам ужорым

Шось такэе, шо ах!
Ну, як езДив за море
Киселя Вась хлиБаць.

Е й ДивЧына очынь
З гочыМА Й ятвязьк.
Я люблю тибя сь, хлопчык! ПашЛИ Ш дам краВВаць...

Ну, выпил лиш кофе
Наначь ось я зь.
А шо поЧайЛойСИК!... Вай, ВайЕньГА Й!

В князей всех мастей
Найдёш сток зайЦей,
Как в Нас в Шам Бай-Лей... в варымне.

Ну, в коморе Надежд.
В ней вкуйпиль я зе й хлеВВ Б.
Сицясь и взивесь
В снезе й мейЦель К.

Ну, КроНоСА Ж, Кащей Ж.
В Яго й Баба во ж Е Ж.
Так звалы мынэ з деств. Так шо Я й Саи й Бабк.
А ны вам Дурак.

СайКУ йив, з Дыржына
Школы идя.

И й ек я ны здох...
Ведь Стрылок!
Вжрав бы шо смог б. И -- а ны в глазох ЕнНох.
Иль Ханох.

Ну, но уш атмарозь.
Бо й я й Дед Мароз:
ХалЛодНый! Весь гозьдзь! Вот так, дзеци мойш.


Рецензии