Памятi Надi Гайдуковоi

Бреду по засніженій вулиці,
читаю думкИ перехожих...
! сонечко в небі, і жмуриться
хлопчина, на сонечко схожий.

  Іде похоронна процесія...
  Я знаю, кого захоронять.
  Учора ми разом сміялися,
  а нині по ній дзвони дзвонять!

Життя - безупинна течія.
Із неба прийшли - підем в небо...
Сухар на столі замість печива?
Хтось - радий... Комусь - так і треба...


Рецензии