Сьогодення Неньки

За що сьогодні стоїть Україна?
Чому вкриті народом Майдани?
За те, аби й далі були ми єдині!
Тому що не хочемо знову в кайдани!

Ми любимо наші ліси і поля,
Ми любимо наше небо блакитне…
Ми любимо мову «як спів солов’я»,
Ми віримо, що наша земля ще розквітне!
 
Я – українець, я не женусь за союзом,
Немає різниці, як він там зветься!
Ніколи в житті я не був боягузом!
Й тепер ним не стану, йду за покликом серця!

Я хочу, щоб наш народ був монолітом!
Аби не ділили нас поміж Дніпра…
Як будем єдині – будем визнані світом,
Не буде причин нам кричати: «Ганьба!»

Так, всі ми втомились від влади,
Котра лиш для себе і тільки живе.
Потрібно, аби народ йшов до Ради,
Можливо, хоч це користь принесе?

Гей, українці! Від Луганська до Львова!!!
Єднаймося, друзі! Будьмо завжди разом!
Аби були сильні, нам потрібні лиш СЛОВО
Та ЄДНІСТЬ У ДУМЦІ у цій битві зі злом.


Рецензии
Очень красиво и чувственно. Дорога ложка к обеду!

Дмитрий Поединцев   30.07.2014 11:44     Заявить о нарушении