На Ж О Ж

: ны зона сцэ тут у в габынетовы Пушк

Жизнь наша, в общем, с чего начинается.
С запахов, друг.
Ибо дыхание
Не прама главнае?
Э! Ты шэ пут!

Вот: син-ситивов тода запытайтэ но.
Шо ж то в гокну
Да ны дае йим а ны капли сна навыть.
Так тычуть скунс.

Раптом да кактом да на вам штыр латкы ж но ж,
Ну, дэсь сцирну зь?
От тоби й вылызла й
Лайка корнатка вуш
И й ноль во лбунь.

Мы ж до Илоный ходыв гонды в синцы
Да ручкамы, ну, ж.
А ны машынка
Бур-бур штыры жминыща
ФсекХых дабл юхф.

Вот и зализь но до пыцыкый бильшых.
У ту ж дыру ж.
И на тоби, батьКУ СЬ, сфитыр с трусьмы тфуи
И на мардуль.

И  вот мы спым уш соби гонды з Гыцьком.
Ны у з СИЗу.
Нет изоляторка
А ны ву ж Вацыка
А ны в лёху й.

Ну, и шо бачымо
В сновы с тым Батюшко.
О! Храмы ж, ну, ж!
А ны до храпы
Ны лизуть фси запахы с фанТагЗий куч.

От лыжымо ужо. Спаты ж нараВыця
З выцятым пузьк.
Ныц в жывоточковы.
И но дэсь кохФихЯхв
Маль-маль вглотНуль.

И, х, гэта химийка славная змийищмы
Горнэ вжэ в юн!
И но засны ты,
Ек хочыця нишо зном.
А сыл а ныц!

И но ракБохТахЕх смарт-путСосНаниЕв.
Трапк, бинт, гануч…
И на калясцы
Вызуть дэсь па шашах, згынь, влад в другу тюрмульк!

О так Витин сын спаты люг!

Ну, й вскочылы
Ны сырыть ночы щэ ж.
7 ьчасув щ!
А дэ  розвыдняе
У в дирКарБри тоби
Зарэ й тут ж.

Чым жэ зогритысь дэ.
Чым просвытлы сыбэ.
Дэ, шо за дырк…
Всэ, шо топылы бо зь,
Дэськы вжэ гых за нич! И ты Ёг тут!
Ну, закалённый, ек Буг. А в голови шо хто жмуть?

...И вот спыть жэ в якыйсь хоромыны,
Бач ты ж, мий муж


Рецензии