Любов

Любов,кохання одвічне страждання
Двох людей молодих,а іноді і старих
Любов і кохання це тема одвічного поєднання
Це тема двох сердець щасливих людей

Живемо,кохаєм,страждаєм
Любим,вірим,надіємся
Що одвічне кохання живе
Що буває воно,як стріла
Серце пробиває на сквозь
І ми думаємо може авось
Все це пройде
І не хочеться вірить йому
Але серце не камінь
Воно живе
Довірятимемо йому
Про цю свою любов
Про це своє кохання
І одвічне людське страждання


Рецензии