Час

Слова твої лунають так далеко,
Немов, так наче в небесах,
Ти думаєш що все легенда?
Так ні,мої слова однак.

Мій голос став для тебе не важливим,
Невже я заслужила ставлення таке?
А ти згадай, як було добре,
Проте,нам говорити це не слід.

Мої слова порожній звук,
Розмови,сварки,накипіло все,
А ти скажи, що сталося тепер?
Що зміст всіх слів не є для тебе головним!

Слова,слова, а що із них тепер?
Порожні сторінки нашого життя,
Можливо варто спробувати знов?
А може ні,на все був свій лиш час.


Рецензии