Прокинулася нацiя

Боляче дивитись, як іде війна,
Боляче дивитись, як вона одна
Йде у забуття від німої злоби,
Йде шукати ліки від дикої хвороби.
Знаєш, що шукає? Йди, допоможи!
Сердце помирає від дикої журби.
Дивишся, як плачуть, мерзнуть і стоять,
Рук не забирають від шабель рукоять.
Шабля - то є слово, палиця зими,
Помста це за сльози, зронені дітьми,
Помста це за біль, за холод і за страх,
Обізветься помста в усіх наших містах.
Шабля - то є слово і рідний двоколор,
Нищити готові біль і злісний мор,
Воїни далекі, із Заходу на Схід
Йдуть і навіть небо не спинить їхній хід!


Рецензии