Адвокат

Суперечки так достали,
Що cказала: «Досить!
Зупинити скандалістів
Совість моя просить!»

Йду до пана адвоката -
Щоб писав цидулку,
По тарифу заплатила
На «хліб, масло й булку»!

Аж три місяці тинялись
Два листа заяви
Поки судом справедливим
Писались пред’яви:

«Не по правилам заява!»..
Не взяли  цидулку…
Конвертація, як факт,
Грошенят на дульку!

Я до пана адвоката:
« Як там мої гроші?!»
А він жваво підхопився:
«Плакали хороші!»

«Нащо ж  пане адвокате,
 Брався ти за діло?!
Краще б працював на фермі,
Чистив свиням рило !

Ти не знаєш досі правил
Дурно береш гроші
Заробітки – жвавий дядько,
Для совісті ноші!!!»


Рецензии
Чудова юмореска!
Тільки талановиті вміють писати юморески.
З найкращим побажанням,

Анна Музыка   30.03.2014 20:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.