Влада - Ганьба!

Ганьба тій владі, що в країні,
Вони пани на Україні,
А в нас втоптати хочуть бруд.
Їм байдуже на нашу думку,
Бентежать їх свой рахунки.
Виходьте люди на майдани!!!
Великих міст, містечьок, сіл,
Всі разом, вистачить нам сил.
За України волю й славу,
Боріться ж браття до кінця.
Не бійтесь окликів поганих,
На краще змінимо життя!!!


Рецензии