Scumpa patrie

Scumpa  patrie  a  cita  oara,
Eu  cu  mindrie  numele-ti  rostesc.
Caci  nu e-n  lume  alta tara
Care  as  spune  eu  ca  o  iubesc.

Doar  tu  Moldova,  pururi  vei  ramine,
Cea  mai  preasus   valoare   pentru  mine.
In  poezii  te  voi  slavi  mereu,
Meleag   iubit  al  sufletului  meu.

Si  nici  trecutul  glorios  al  tarii,
Noi  nicidecum  nu  il  vom  da  uitarii.
Mereu  vom  tine  minte  faptele  vitejesti,
Mereu  o  sa  rasune  Moldova,   sa  traiesti!             
                04.12.13.   


Рецензии