Жиремдэ булды шул мэхэббэт!

Сорама минэн айны,
Сорама йолдызларны, -
Язмышны синдэ табтым,
Йорякнэ син уаттын…

Сягатлар, кеннэр - утеп китя,
Мин улэм, - синсез улеп китэм,
Син эйттен: «Курешьмябез эле, -
Елама маем, - табарсын узгэнэ…»

Алладан сорым сина бяхэт,
Тен буе елым качып, китеп,
Булса да…миннэн сина рэхмэт,
Жиремдэ булды шул мэхэббэт!


PS: стихотворение на татарском языке, к сожалению мой словарный запас не идеален..однако даже так, все рано  - хочется писать на родном языке!


Рецензии
Уегыз бик дөрес.

Кәгәзъ битләренә күчерәм мин күңелемне,
Сезнең өчен, үзем өчен. Истәлеккә...
Уңышлар телим сезгә. Фәрид.

Аль Фарид   06.11.2016 22:06     Заявить о нарушении
Спасибо огромное за отзыв! Удачи и добра!

Римма Хусаинова   17.11.2016 17:09   Заявить о нарушении