Побажання

Щиро всім я вам бажаю
Щоб були вродливі
Щоб були здорові
Щоб у вашому хліві
Мукало і хрюкало
Щоб стояли у загоні
Бики та корови
Щоб текли молочні ріки
Ковбасні росли діброви
Щоб на вашому столі
Повсяк час стояли
Горілочка й пироги
Та добрий шмат сала
І печення і вареня
І Боже благословення
Щоб були багаті
Щастя в вашу хату


Рецензии