Ну давай жа! Расплюшчы вочы!

Ну давай жа! Расплюшчы вочы!
I убачыш, як сонца усходзiць!
I убачыш вясеннi почырк
У iзвiлiстым птушак палёце!

Ну давай! Адчынi жа сэрца
Для пачуццяу вясеннiх глыбокiх!
Ну давай! Распахнi жа дзверцы
У нябёсы у палёце высокiм!

За спiной тваёй з'явяцца крылы!
Ты узауешся высока-высока!
Ты адчуеш вялiкiя сiлы
I навекi палюбиш свабоду!


Рецензии