***

Зі сонцем втомленних полів
кульбаби невагомим зіллям,
привіт у осінь прилетів
сповнений літніх кольорів весіллям.

Доріг узбіччя в килимі духмяних трав
знову гаї лунають щебетом ліричним,
неба живою похолодою покличе став
у таких спогадах існуэ щось магічне.

От теплий вітер з моря налетів
витер волосся вимите дощем,
ще крапельку зберігся запах довгих днів
стихаючі мелодії живих пісень.


Рецензии