Иртышъ-Омь, no. 4-10-2013

Красимир Георгиев
СРЕЩА

Имам любовна среща със съдбата.
Куршумът с моето име ме чака зад ъгъла.

СВИДАНИЕ

И было у меня с судьбою свидание –
меченой пули из-за угла ожидание.



БУРЯ

Мечът на мълнията разсече небето.
От раната потекоха звезди.

БУРЯ

Мечом молнии рассечено небо,
И потекли из раны звезды!


Рецензии