Дигахъуй

Дуги карихьунхIале,
ХIу цайри уркIилизе,
ГьантIизе русунхIале,
ХIу левкьяд муэлизе.

ХIу дия дигуй цайри,
УркIилзакан архIакьуй,
ХIу дия гьава цайри ,
Аголе бурхIабуруй.

Дигила цIа лабкува,
Даргамача игахъуй,
ХIу дия дарман цайри,
БахIяхъес кумек бируй.

Дунъяла нигIматуле,
ХIатI нуни пешкеш дирис,
Дия дигила дарман,
ХIу цархIилзе хIарцахъис.


Бариятис далай.


Рецензии