***

Краще б ти був занадто жорстоким.
І коли я пускатиму соплі, що сумую - закочував очі
Та наказував заткнути пельку грубо.

Єноти у моїй голові дурнувато вешталися б поки
З мороку в морок з шорохом там усе не затопчуть.
Тільки вони бояться панічно шкрябати лапками
згадки про тебе, щоб не занЕсти ненароком бруду.

Краще б ти хапав за волосся, щоб нестерпно;
Під час сексу тримав за шию і казав, що ненавидиш,
А потім злий кінчав на обличчя.

Закодуй мене від свого дихання, воно пекуче і здається відвертим.
Давай, коли дуже довго цілуватиму - зупинятимеш.
Вибач, ти занадто глибоко у мені (у всіх сенсах)
Але це щось дещо більше, ніж просто звичка.


Рецензии