Тута во мы нашлы чытаТеля

Ны чыта, можа, й Нам.
Колы Галька, шэ й Карп с шЧенКом,
Пышэ лайСкойВей Вась К.

Вот вона Тигра за ногу ш
Прамо хвайНо,г, дерот.
Вот она жэ й, пожаЛуста, лустКУ Й хлебцав на чорт.

Э! Ны вам тута, повСць,
Розбыраты, дэ Хто Сь.


Рецензии