И вот мы пойилы тут

Чого й вам захочыця.
Ну-да, з остолопамы
Ты шоськы й и й влойПайЕш щ.

А ты пациКавТэсь щэ,
Чы рыбка е жваВынька.
Чы й пайЕчка с масЛейЦам
Да кабы ляна в жыдэй.

Да хай хоть тачаНочка
Найидэ на манечак.
Воны акХурРакТныЕф
На счот нават прагНигКаф!

Так. Перцу с салями вам п?
Чы й крекету з бекХутКом?
Чы, о, а!.. бальЗямЧикаг?
Ци стрэльба с пиршак, гав, на?

О так от у Ёгана
Тут во всё и здохла аж.
А ни вжа й вадзиц хоць  з грам. Ну, з бритта во ж макСтрах гальк!

Такы во хильтрацыйкы й
У ф кажному гляк чыкушк.

Ну, й шо то за хаванка вш -
Вы нас тут спытаЕш аж.
Да во: до свидаНица
Дл досвитка, мамачкы.

Колодяз опамшый вэсь.
Вночи ты у Гэршка взьмэш
Шэ, можэ, с фанарРыкХам пахаматы тут кал фас
Якху й дэ й хальВА Зь са смак м.

Вси лампачкы бляхСнуЛЫ Й
Налый шас вам чай ж!

А-га!..
2 яблычка на й ийды й не й вайНяй. Х!..

...Ну, й вот. Шо на сниМакЧак.
Халва чы трава й?
Драва РУбЯт Бяш!
Ек хоч сокГрехФайсь ву, х, плеймЯШ.

Така плыйМА Й фся взь


Рецензии