На пуантах юна балеринка

На пуантах юна балеринка -
Бабиного літа павутинка.

Вся тендітна, ніжна, аж прозора,
А дитяча мрія - неозора!

Світять нею волошкові очі:
Примою Большого стати хоче!

Ще дитина, та не зна спочину:
Зала, дзеркала, станок. Години...

Біль перемагаючи й утому,
Пізно повертається додому.

Над підручником вночі зімкнуться вії...
На пуантах, спИна стрункою - вперед, до МРІЇ!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.