Эй боди сабо

Эй боди сабо ин чи магал аст ба замона,
Ашки хама мардуми  муслим аст равона,
Дунё дарида чилои  хеш  ба садпораги,
Дарду аламу кулфати хамаро нишона.
Сина хама хуну ба нам аст хар ду дида,
Аз кору кирдори  насабони  шайтона.
Сохибдавлат аст силохи чонсузи бедине,
Ин найранги Амрикост набувад дустона.
Ними Багдоду Димишканд ба зери хок,
Амик ки яроки химияви буд бахона.
Тираву тороч Хироту Мазори Шариф гашт,
Оллох нигах дорад мардуми мусалмона.
Дар сарзаниши золим Ирони гулфишоне,
Макри душман ба хунрезихо кашона.
Ай халки мусалмон сохибдилонат ку?
Хофизи мо Худост аз чабри зулмона.
Чамил ба тавба дил бастаи хушат бодо,,
Парвардигор бидихад чазои ракибона.


 
 


 


Рецензии