Холодно

Холодно (Я так хочу…)
Так холодно без тебе, любий,
Не розумію, що зі мною,
Та тільки ти для мене – згуба,
Хоча й живу лише тобою.
Тебе немає, я шукаю,
Так хочу в очі зазирнути.
Далеко ти, а я бажаю
Тебе побачити, відчути.
Чому сумую за тобою?
Тебе ж ніколи не побачу.
Колись сміявся ти зі мною,
А я для тебе навіть не заплачу.


Рецензии