Eвромайдан

У влади клімакс, пауза у влади
ЇЇ кидає з Заходу на Схід
Як і жінок, під час цієї вади,
Часто кидає з холоду у піт.
Це не лікується, це треба пережити
Ми допоможемо, ми подамо вам знак.
Свиней не просто відігнати від корита,
Але ж і нам не просто жити так.
Поряд Європа чиста, гарна, світла,
З добробутом, з правами і без віз,
У нас, на чорноземі, кращім в світі,
Стоїть країна як в багні смердючім віз.
І от є шанс, нам кинули мотузку
Чіпляйте віз, пора з болота вам,
Лиш випустіть злодюжку із «кутузки»
І незалежність пропишіть судам.
Ціна мала і ми усі не проти
З нас кожен скаже :»Краще обирай!»
Та свині, хрюкаючи, тягнуть віз в болото
Тому що там корита, Путін , «рай»…


Рецензии