Бог буде строго всих судить

Бог буде строго  всіх судить,
Хто за дінарій там продався.
Хто вийшов на Майдан з дітьми,
Не знаючи куди подався!

Цэ діти тих, хто хлібом-сілью
Фашистів в Києві стрічав,
Хто зараз для забави
Шматок від Матінки "відтяв".

01.12.2013


Рецензии