Не тишься щенком изь марева

Зайды липшь на сайт ДемЯненка.
Да выбый хоть шо дэ зразу пак
Ув, ох, блох жыдка ш.

Товди я скажу, шо знаю Вас,
Колы ты ны так МарЯнКУ Ш фсяв.
Ек знаты трэ Вам, товаРиш Вась, хто дутын пула сць.

Да. Лёхко казаты тому, що Там.
А я-то ось тут зусём осьЛап.
И навытькы выть чы маю праВВ,
Ек Я двойный биг в Баб.

Дэся колыся я йшов в СуХИ Бор.
Запроста. Изь и й Янова й.
А заре зь здохля МорКва
В Мори КарТошьШечьКИ СЬ.

Завш маю я ж рацыйку.
И й звяжусь навыць зь Яночкой фш.
Ну, й тэю зь, сё в СШАх
КРЕмнем в МЕРзафк.

Оцэ Ж Я й ий дам фсим низам.
Шифр с Код шпани Ж вшпар щ!

...Ну, ось чыя хатка там?
Кошт ф шок фгонэ фаст


Рецензии