Пройде час цей швидко

Сумую за тобою...
Не вистачає менi твоїх очей.
І рук, які зігріють...дуже.
В морозний цей зимовий день.



Адже розділяють нас десятки,
Навіть сотні кілометрів.
В моїх думках ти завжди поруч, знай.
І вірю я, що пройде час цей швидко.
Та знов зігрієш ти мене...лиш зачекай.



Хочу побачити тебе я до нестями.
Тримати руку я в своїй руці.
А не розмовляти з тобою по телефону,
І між нами кілометри ці тяжкі.


Рецензии