Ела...

Ела...
жадувам те.

Ела..
докосвай ме,
шепти ми...
И с шепота си нежен
най-огнената приказка
разказвай ми....

Ела...
прегръщай ме...
пали ме,
в най-вихрения танц
носи ме...

Ела...
танцувай с мен,
в стихията на огъня
завихряй ме,
сам буен огън ти,
а аз -
възпламеняването в теб.

Ела...


EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии