Осiннiй мотив

Заплітає вітер листя тополине,
Золотава осінь в вікна загляда.
Десь, за теплим літом, клин птахів полинув,
І зимова в ранках чується хода.

Ще осіннє сонце небо ніжно пестить.
Та давно не в змозі землю обігріть...
Павучки мережив вже не будуть плести, -
Павутиння срібне вдалечінь летить.

Листячко втрачає свій яскравий вигляд,
На гілках поснулих сумно тріпотить...
Опада додолу горобина стигла,
І мотив осінній у душі бринить!

Октябрь 2000 г. 


Рецензии