Ну, на-на ж тёби во жь рибк

Мы тут зарэ вам увалым
Чыстых яндэксав, гляды й!
Ты но надто ны духвай, Вась, шо й чырпак тоби й БойРыс К.

Во та тётка ш!
Хочыш молька ль?
Не? То так мне и ськажы вжь.
А то, иш ты! Гонды дрова вин ля  мни прывиз на  й дьвирь взь!

Ну, ны нравВыдЦяк дид падлы:
Шо ны зроБыць - всэ ны в Быць.
Ну, така ж во ж и й Коза в нас.
Дасць циби сь сце й пойДойИХць.

...Шо за сниМОК? В сни мы зь з ДидКом.
Комын комыновы в пищ!


Рецензии