Я куплю тобi хату...

              / Пародiя -укр./
               
Я куплю тобi хату у Днiпра бiля траси,
I тебе приведу в це казкове село,
Заведем там гусей, виноград на террасi,
I посадим вербу…  над ставком.
       -Заведем там гусей, виноград на террасi,
       I посадим вербу…  над ставком.

Приспiв:
А свiйська гуска на ставку гребеться лапами в пiску,
На тiм ставку, куди я човен пригоню.
А наш гусак на бережку щипае дзябалом траву,
На тiм ставку, куди тебе я приведу,

***
Купим човен собi i сiтки для рибалки,
Будем рибу в заливi с тобою ловить,
Повезем на базар карасiв продавати,
I з iкрою сомiв, товстолобiв солить.
       -Повезем на базар карасiв продавати,
       I з iкрою сомiв, товстолобiв солить.

Приcпiв.
Будем славить село, де стоiть наша хата,
На потiху батькам будем дiток ростить,
Будем бульбу садить i горiлку варити,
I на заздрiсть другим будем свадьби водить.
          -Будем бульбу садить i горiлку варити,
          I на заздрiсть другим будем свадьби водить.

Приспiв.
   


Рецензии