Город бабки Верон ки

У селі Калини-вуличка там є...
Офіційна назва-Травневою зве.
Про один город я Вам розкажу,
бо дуже-дуже,я ним дорожу!

Бабця Вероніка у сісудах є,
і города кращого-ніж в неї нема,
цілий рік там квіти яскраво цвітуть...
Тож усіх охочих я запрошую в путь!

Весною тюльпани червоніють там,
далі -нарциси йдуть по слідам...
Й далеко видно хатинку з-під гори,
а квітам радіють сусіди усі.

Зацвіли троянди різнокольорові вже,
приємний запах лілій вітерець несе,
лине від настрій,кольори такі...
Що на десерт просяться на тарілку всі!

Восени теж гарно на городі в бабки,
хризантеми різні простягають шапки,
мов би кличуть:"Друже,заходи в садок,
бабка Вероніка зварить тобі чайок,

пригостить тістечком,про квіти розкаже,
поведе рядами-все тобі покаже...
Й додому радісний,щасливий підеш
наступного дня-знову в гості прийдеш!

Бо не зможеш втриматись,не побачить красу,
що бабця Вероніка ростить й леліє всю".
Ну що?Ти зрозумів тепер?
Город бабусі вартий-найдорожчих перл!


7.07.13.


Рецензии