Шо я маю на зыму. Ны й валянкый,

Новшых, чым у й Ивана зе

Гондэ мы шо дэ, Господи, робым.
Да нычого ж, хы, вроде, такого.
Так вот, ходю но во коло плота
Да мотузком ёго в лоб.

А? Тут шо-то шэ хтося здзёвбав?
Ладно. Добрэ. Здыймымо мёртвые.
Ибо ж Лабор гондэ нараВыть
Выты прам  из-за дерМА Й.

От пак вила гонды во в чобота!
Шо ны зробыш, всэ оно колыця.
На воколыцю выйдыш – гых! Ек всё в сусидый блыщыть!

Ну, а  я шо. Вош но в панчоХах дэсь.
Шов-ишов во да и помёр ужо ж.
Не. ПудНеты трэГА Ж шэ ж нэтры:
Ну-ка, блин, блин вражый твар!

ХИ. Да ха. Да мни всё до лампочкы вш.
Шо вам нравыця, тэ й на вам а во ж.
Так. Засралы двэры й зайбор, х?
Харашо! Мы щэ й большь!

От и всэ. Улад всэ заляпалы й.
Лый на вас усих, вампы, салкамы!
Я ж тут лох ля вас, ах, иваны. Натэ валёнкы шэ новш!

Я Ж Жаба Жализна й каманДую:
Гэй! Там! А ну шагам марш на труп!
Во! Видиш? Доска, бы сажа фся? Натэ ж грызитэ, пацук!
Тут умырав наш байструк!

Во так я жэ васьПитую
Всих лысых и найграматнийшых шыль.
А  ны соби взев во зашыв,
Шо трэ на зыму й в Дыржын.

Ваш я ЛаборсьКЫЙ Кый Зь.
Ну, и на СМИтнык - фси Вид Р. Натэ дывитэсь КорЧИ Ж.
Чы, мо, и й Чыж Е бы й Брыч К.

На ОдноклаСниКах бильшь чуць кахХанАчак!
Да и й на Яндексе зь сниМК
Так но СоБи С.
брыль.астафей (па-английск).


Рецензии