Твоя?

Не оправданна.
Не отвергнута.
Падчерица пряничного.
Дочь кнута.
Вечно правая.
Невинно слепа я.
Заблуждаю-
щаяся.
Непостигшая.
Непостижимая.
В тебе растворилась.
Осадком нерастворимым.
Неосознанная.
Бессознательная.
Противоречивая.
Присягала тебе.
Странная женщина.
Твоя?


Рецензии