Да, вот, мы закрыли тут гондэ касТрулю вж

Бо нечага в брыли залазиць в касьЦюме й.
Ля вам трэба вш знаци, чаго гэтак хутКА Ш
Мы варым и й кашы ву ж Гутка й, х.

У нас лихаМанка са й манкай тут в людзей.
Навошта бо знаци сцё розуМам мудрым зь.
И вота кампота в балотах ни как!
Ага. Значыць, Ёгурт прапан фш.

Ну, шо. ПальЛикСтруЕМА Й в емах вакулинскых.
Да а ны вам тутычКЫ Й Кый вам залупЛяльНый.
Ныц а ни в цюмах, ни в гумах ны куп ш.
Нашо бо нам шэрсць в Сашув.

Опшым, жываго нормально и славно.
Здравствуйтэ, мылыя панКИ СЬ.
Бравзеры нашы, как танКИ ЗЬ.
Раз! И намазалы й масла вам ж.

...Ну, вот шо в нас робыця.
Нич на оборы Ж.
Жабы но вылазяць на кохий зь.


Рецензии