Розтопити кригу...

 
Розтопити кригу, розірвати спокій,
Розтрощити туги кам’яне чоло,
Щоб біди довіку поруч не було,
Розрівняти в полі  довгий рів глибокий
І  шляхи прокласти у твоє село -

Все любов зуміє! Відстань переможе,
І прикрасить квітом зоряним зиму,
Тільки не потрібно залишать саму
Ту, що більше  жити в самоті не може
І завзято кличе з забуття весну.


Рецензии