Адчуй мяне праз лiтары

Праз радкі адчуй маю душу.
У кожнай літары частка мяне.
Я ўсю сваю крэпасць разрушу
І вайну распачну ў сябе.

Але,мабыць,так немагчыма
І словам не перадаць,
Які хаос думак блукае
І як цяжка ім кіраваць.

Цішыню нам вытрымаць важка..
Так жадаецца штосьці сказаць.
Мы пужаемся праўд, што хавае
Маўчання нямая  пячаць.

Адчыні праз радкі маю душу,
Падбяры схаваны мой ключ.
Не пужайся пылаюючай ружы,
Яе погляд зусім не калючы.

Столькі крокаў незразумелых,
Але, мабыць, паспрабаваць
Адчыніць іншае сэрца
І пачуцці яго адчуваць.

Але трэба ключы ўсе шукаць...


Рецензии