Смичок виводить почуття

А.Вівальді (1678-1741), цикл концертів «Пори року»
для скрипки, чембало і струнного оркестру, тв.8 (1725),
Національний камерний ансамбль «Київські солісти»,
В.Сіренко, Д.Ткаченко, І.Стародуб

Смичок виводить почуття
На струнах Світла і Любові,
Є: Ніжність, Радість і Краса
В польоті звуків веселковім.

Смичок танцює і летить,
Вистрибує і лине-в’ється,
То крапає, то шелестить,
А то і Небом обізветься.

Смичок розказує казки,
І в тузі струнами зітхає,
Виймає з Скрипки, як з Душі,
Жалі, прозорістю співає.

Смичок і молиться лиш їй,
Лише до неї промовляє –
Прекрасній Скрипці чарівній,
З якою Світ в Любов сплітає.

28.11.2013


Рецензии