ЧОМУ?

Чому так важко мені?
Чому несу я тагар цей,несилий?
Томлюся,ридаю,тягну ноги свої...
Хто поспівчуває мені? Боже милий...

Важко на серці,усмішки нема,
душу обійняла руками пітьма...
Паду на коліна від утоми я,
а по щоці-покотилась сльоза!

-Боже,почуй,благаю я!
Вирви колючку оцю тягаря!
Рани оливою Ти змасти,
й допоможи ...встати і йти!

Не розумію я ,Боже,чому
немає бажання радіти,сміятись...
Що зі мною таке?Куди я йду?
А так хочеться з Тобою рівнятись...

Стояти впевнено самій,
не співчували щоб мені,а я сама,
хворих,бідних,втомлених,розбитих,
на руках молитви несла до хреста...

Де стікає Кров Твоя цілюща...
Боже мій,пробач мені-то я!
Й зарас забиваю в Твої Руки
довгого і ржавого цвяха!..

То ж за мене Кров текла цілюща...
А я-знов знецінюю ЇЇ...
Я встану Ісусе,з колін піднімуся
і з Тобою дійду до мети!


29.12.10.


Рецензии
Верующим людям во все времена было тяжко нести свой
крест мучений, бо враг Бога, сатана давит так, что
трудно идти по жизни, но, не смотря ни на что,
Бог даёт силу всё вытерпеть, а если вдруг потеряем жизнь,
Бог её восстановит в новом удивительном раю! Это обещание
Бога, а не человека.

Мария Рыжинькая-Боголюбова   23.03.2015 23:48     Заявить о нарушении
Так и есть,спасибо Вам.

Микуляк Татьяна   23.04.2015 22:29   Заявить о нарушении