Дитинство

ПОВІТРЯ ЧИСТЕ,ТИХИЙ ШЕПІТ  ЛІСУ,
І  СМОЛЯНИСТИЙ   ХВОЇ    АРОМАТ,
ТЕПЕР Я З СУМОМ ЗГАДУЮ ДИТИНСТВО
ДУМКАМИ   ПОВЕРТАЮЧИСЬ    НАЗАД.

ЗНОВ  ЗГАДУЮ ДИТИНСТВО  БОСОНОГЕ,
КУЩІ  ЛЮБИСТКУ І  П'ЯНКОЇ  М'ЯТИ
ТОПОЛІ,ЩО СХИЛИЛИСЬ КРАЙ  ДОРОГИ,
СТРУНКУ БЕРІЗКУ В МАМИ БІЛЯ ХАТИ.

ДАВНО  РОКИ  ДИТИНСТВА ПРОЛЕТІЛИ
ЗОЗУЛЯ   НА    КАЛИНІ  ВІДКУВАЛА,
Я І ТЕПЕР  ЗА  НИМИ, ТАК   ЖАЛІЮ,
ЩО В МЕНЕ  ЇХ БУЛО,ТАК ДУЖЕ МАЛО.

А  ОСІНЬ СКРОНІ ВЖЕ  ПОСЕРЕБРИЛА,
ГЛБОКІ ЗМОРШКИ НАД   МОЇМ  ЧОЛОМ,
І ШВИДКО,ТАК ДИТИНСТВО ПРОЛЕТІЛО.
МОВ  ЖУРАВЛІ У ВИРІЙ,  НАД СЕЛОМ.


Рецензии